Menu

Saawaadee ka Ricko

Saawaadee ka Ricko

Vi havde en fantastisk ferie til Thailand. Tusind tak for hjælpen med planlægning og bookingerne. Alle hotellerne var lækre på hver sin måde.???
At bo i Bangkok ved floden var helt optimalt, når vi skulle rundt i byen. Vi startede vores storbys oplevelse med en cykeltur. Det vil jeg anbefale til alle med børn over 7 år. ???‍♀️

Junglen var en vild hård tur med vandring/ krydsen floder med strøm/ gå i mudder til knæerne - Indiana Jones go home.
Men vild stor oplevelse - det vildest Vi har været med til.

Vores nat på tømmerflåden var hyggelig og lækker med morgendukkert lige fra hoveddøren?

Our Jungle House kommer vi også helt sikkert tilbage til igen. Børnene synes det var sjovt at bo hos aberne. Vi havde da også Monkey indbrud.???????
Vi var ude og bade med elefanter. Det var en vildt sjov oplevelse for hele familien. Den bedste oplevelse på hele ferien synes den yngste. Han endte da også med en tur på nakken af elefanten?. Elefanterne havde det godt og der blev taget meget hensyn til dem.
Vi raftede med tubes ned af floden. Besøgte en Thaifamilie som vi lavede 3 thairetter sammen med. Vi kom virkelig tæt på thaierne. En oplevelse, vi ikke vil være foruden.??

 

Vi besøgte Koh Tao. Boede på Sensi?.
Vi snorklede og dykkede.??????? Her er der en helt forunderlig og farverig verden under vand??. Dykning med ilt var den største oplevelse for vores store dreng.

Koh Phanghan var næste stop. Vi fik en rigtig Bounty strand. Lækkert med lidt afslapning. Her skal man være OBS på at bo ved den rigtige bugt. Andre oplevede at vandet var trukket MEGET langt ud. Igen havde I valgt rigtig for os??

På Koh Samui var der liv og glade dage. Lækker strand og meget byliv.

Vi fik prøvet både Thai - olie og fodmassage. Man er helt saglig bagefter. Det er helt sikkert et must.

Vi valgte fra dag 1 at spise som Thaierne alle 4. Både fra gadekøkkener, restauranter, fisk og ingen af os havde maveproblemer?.

Så både hotellerne? og transporten ???samt booket ture klappede det hele. En ferie vi 4 aldrig vil glemme.?Børnenes første oplevelse med østen.
Jeg har hørt I også hjælper med rejser andre steder hen. Så vil vi helt klart tage fat I dig. Vi skal nok anbefale dig ( Unique Travel) til andre.?

Fra turisterne
Heidi - John - Gustav og Oscar
Pedersen