Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Thailand/Det var PRÆCIS som ønsket!

Det var PRÆCIS som ønsket!

Hej Ricko. 
Vel hjemme efter tre ugers fantastisk ferie i Sydthailand. 
Tusind tak for de steder du havde anbefalet til os. Det var PRÆCIS som ønsket! Narima Bungalow på Koh Lanta - fantastisk sted, med imødekommende personale, lækkert mad, fede hytter så man følte sig midt i junglen, dejlig strand, den smukkeste solnedgang og super sammenhæng mellem strand og pool, så vi ungerne kunne færdes frit omkring. Narima ligger et stykke fra by og shopping - men det var sådan vi ønskede det og hvilken fantastisk fred og ro :0) 
Herefter til Koh Ngai hvor den arrangerede transport fungerede perfekt. Thapwarin med dejlige hytter tæt på stranden og med fabelagtig dykning på revet ca. 100 meter fra kysten. Igen var din beskrivelse af Koh Ngai 100% valid. Her sker meget begrænset - men det var hvad vi ønskede. Vi brugte de få forskellige restauranter på stranden og passerede gennem junglen til den modsatte side af øen, hvor man kan finde fuldstændig uberørte strande, hvis man dykker lidt rundt om pynterne. 

 

Sidste uge på Koh Lipe. Tempoet skrues op og man kommer til en ø, hvor turismen ( på godt og ondt ) for alvor er indtruffet. Heldigvis havde du anbefalet, at bo på Ten Moons på den nedre del af øen. Her var der stille og roligt og man følte sig " afskærmet " fra alt for meget leben. Stranden var super og også her var der virkelig dykning i høj klasse direkte fra stranden. 
Endnu engang var din beskrivelse af stedet præcis som vi oplevede det. Tusind tak for det og tak for præcist at have fanget, at vi ønskede tre uger på stille og rolige steder. Det fandt du til os og det var fuldstændigt som ønsket. 
Vi kommer helt sikkert til at tales ved, da vi allerede nu, er begyndt at sammensætte vores næste tur :0) 
Vedhæfter et par billeder som du er velkommen til at benytte hvis du lyster, ligesom ovenstående kan benyttes som du vil. 
Endnu engang tak - Bh. Tue Linderoth