Menu

Rundrejse i Malaysia

Hej Ricko

 

Tak for din mail. Vi har helt sikker haft en rigtig god tur med masser af spændende oplevelser. 

Selve bestilingen af rejsen forløb fint. Vi var dog lidt usikre på, om hvem der gjorde hvad. Vi er vant til at bestille alt selv, men det har været rart med de input, du er kommet med. Desuden har du været hurtige til at besvare mails.

Under selve rejsen har vi overhovedet ikke haft nogle problemer. Hotellet i Kuala Lumpur (Swiss Garden) havde en god beliggenhed - tæt på City Centre og andre attraktioner. De tre dages ophold i Kuala Lumpur var passende.

Da vi skulle til Taman Negara blev vi afhentet på hotellet på klokkeslettet. Opholdet på Tahan Guesthouse var ok. Som du sagde, var det ikke noget luksus, men det forventede vi heller ikke. Med den viden, vi har nu, ville vi nok have valgt at bo på nationalpark-siden, da man her har let adgang til regnskoven dag og nat. Vi var glade for at have en ekstra dag i Taman Negara.

På Perhentian Island boede vi som sagt på Tuna Bay. Det var helt perfekt. Serviceniveauet og restauranten var helt i top. Stranden var ligeledes dejlig, og koralrevet startede 2-3 meter fra vandkanten. Så kan det ikke blive bedre. Skulle vi til Perhentian Island igen, ville vi til enhver tid vælge at bo på Tuna Bay.

 

Vi kunne godt finde på at benytte os af Unique Travel igen og vil også anbefale det til familie og venner.

 

Hilsen

Mike & Anne


Klik her for at læse mere om vores fantastiske rundrejser i Malaysia