Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Malaysia/Rejse til Thailand & Malaysia 2011

Rejse til Thailand & Malaysia 2011

Vi er 2 ud af en gruppe på 32 der i juli har været på rejse i Thailand, Vietnam og Malaysia arrangeret af Unique Travel. Det har været en super god oplevelse. Alt er "klappet" og der har været tjek på alle ting. Vi har "flyttet" os meget, men der var styr på tingene: Hoteller, fly, busser, skib, tog, tuk tuk, speedbåd - ja, selv elefanterne var der til tiden. De lokale guider på udflugterne var gode - nemme at forstå og meget engageret. Især cykelturen i Bangkok hvor 4 guider fulgte os på betryggende vis gennem trafikken og ned til den spændende cykeltur ved Klongerne.
De 5 dage i Vietnam var en stor oplevelse - når man lige vender sig til trafikken i Hanoi. Det var en stor nydelse på Halong Bay på det flotte træskib, stille sejlende forbi alle lime-stensklipperne. 8 retter til frokost og igen 8 retter til middagen flot pyntet med udskårne dyr af forskellige grøntsager. Super tur.
Derefter forkælelse på Hilton i Hua Hin og de sidste indkøb i Thailand kunne foretages. Til slut afslapning og balsam for sjælen på den skønne ø Perhentian i Malaysia. Absolut en tur der kan anbefales.
Susanne og Finn