Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Malaysia/Grupperejse Thailand & Malaysia

Grupperejse Thailand & Malaysia

Kære Tilde og Ricko. Vi siger 1000 tak for sidst, og 1000 tak for en uforglemmelig ferie. Vi er så glade for, at vi også nåede at opleve den del af verden, den har jo været meget langt væk i vores liv og vores måde at holde ferie på. Tak for det.
Cykelturen er stadig en af de store oplevelser, Køre tværs igennem folks "boliger", og de sad bare og vinkede til alle os. Guiderne der stoppede al trafikken så vi alle kom sikkert over de store kryds, imponerende, og så cykelturen i junglen, det var spændende, holde balancen og nyde udsynet på en gang - det var svært, men vi kom alle igennem.
Den første dag på trekkingturen, vi sad i gummibåden, meget stille og ydmyg over det smukke landskab. Efter ca. 4 timer fik vi besked på at hoppe i land, gå op af skråningen, og der stod 12 elefanter og ventede på os. Det var meget overvældende, og de var bare store! Inden vi fik set os om var elefanterne pakket med vores rygsække og os, og så gik det stærkt. Elefanterne er meget store og klodsede, og de forstår da ingenting, troede jeg, men den tanke skulle komme til skamme. Den elefant vi red på samlede en pude op som en anden havde tabt, og sikke en balance da vi skulle op af bjerget 30% stining, og mudder til knæene. De følte sig frem med snablen, ledte efter et stabilt sted at sætte benene, Snablen skulle tømmes for u ønsket mudder, og det skal jeg love for at det skete, et stort "trut"!
Så var der togturen, turen med speedbåden, og øen, afslapning i lange baner. det var godt at slutte af der, så vi kunne snakke alle oplevelserne igennem igen og sammen. Til dig Tilde vil jeg sige tak for din velvilje til at hjælpe et par stykker til lægen.
Endnu en gang tak til jer begge to! Kærlig hilsen Arly og Gitte.