Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Malaysia/Fantastisk tur rundt i Malaysia

Fantastisk tur rundt i Malaysia

IMG 1953Hej Ricko
 
Vi vil gerne takke dig mange gange for at have tilrettelagt en fantastisk rejse for os! Under selve planlægningen af turen viste du et utrolig stort engagement, og vi var ikke i tvivl om at vi var i gode hænder. Vi havde mange ønsker samtidig med at vores budget ikke var så stort, men du fik alligevel det hele til at gå op, så vi endte med at få alle vores ønsker opfyldt.

Vi snakkede med andre rejsearrangører inden vi valgte jer, men det var tydeligt at I kunne tilbyde os langt mere. Hos jer får man en fantastisk personlig service og gode anbefalinger samtidig med at I arbejder hårdt for at finde de absolut bedste løsninger. Vi har derfor allerede anbefalet jer til mange i vores omgangskreds og vil fortsat gøre det.

Vores rejse startede med 4 dage i Singapore – en utrolig smuk og velfungerende by, hvor vi blev mødt med stor venlighed af de lokale. De mange flotte grønne træer i bymidten giver en fornemmelse af luft og ro, selvom det er en storby. Det er uden tvivl værd at besøge Singapore, selvom der er dyrere at bo og leve end i nabolandene.

Derefter tog vi til Sabah på Borneo. Her havde vi en enkelt overnatning i Sandakan, hvorfra vi blev hentet af vores guide fra Sukau Rainforest Lodge. De næste tre dage tilbragte vi der – et helt fantastisk eventyr! Personalet gjorde lodgen til en dejlig oase, hvor vi følte os hjemme og meget trygge. Vidunderlige mennesker og omgivelser! Vi oplevede den imponerende natur og det rige dyreliv på tæt hold. Den vildeste oplevelse var da vi en eftermiddag sejlede ud for at finde elefanter. Vi fandt en stor flok, der stod på flodbreden og badede i floden. Det var helt fantastisk at se dem i deres naturlige omgivelser. Også de mange legesyge aber i trætoppene, de fascinerende krokrodiller i vandoverfladen og de mange farverige fugle gjorde stort indtryk. Dette ophold var klart rejsens højdepunkt, og vi vil anbefale alle at tage dertil. Det er svært at beskrive med ord, hvad vi har oplevet, men vi kan garantere at man ikke fortryder at tage til Sukau Rainforest Lodge. Gør det!
 
Efter vores eventyr på Borneo tog vi til Kuala Lumpur, hvor vi var i tre dage. Her blev vi ligesom i Singapore og Borneo mødt af en utrolig oprigtig venlighed fra de lokale. Der er ikke så mange store turistattraktioner i byen, men den lækre mad, de søde mennesker og de hyggelige atmosfærefyldte gader er grund nok til at man bør besøge KL.
 
Sidste stop på vores rejse var Perhentian Islands. Dejligt ferieparadis med utrolig smuk natur. Vi boede på Coral View Beach Resort. Maden var ikke særlig god – i hvertfald ikke i forhold til de andre steder vi havde været. Vi vil anbefale andre at prøve Santai Restaurant på Perhentian Kecil. Den lidt kedelige mad ødelagde dog ikke begejstringen over den skønne natur.
 
Det har alt i alt været en meget veltilrettelagt rejse, som har levet op til vores forventninger – og mere til. Vi håber at få glæden af at samarbejde med jer igen på en fremtidig rejse.
 
Mange hilsner
Katri & Julie

 

 

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden