Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Malaysia/En rejse til Malaysia, fuld af store oplevelser for alle i familien

En rejse til Malaysia, fuld af store oplevelser for alle i familien

Hej Ricko, Christian og Jakob

Mange tak for en helt fantastisk og veltilrettelagt rejse. Vi har oplevet rigtig god service hele vejen gennem forløbet.

Det var en positiv oplevelse at planlægge rejsen med Ricko. Ud fra vores samtaler og mails var du meget god til at foreslå, hvad der ville passe til vores familie. Vi følte, at vi blev taget alvorligt, og ikke skulle passe ind i en færdigpakket rejse. Også stor ros for at ramme vores budget, så vi ikke følte, at vi allerede fra start måtte spare oplevelser væk.

Da vi kom afsted oplevede vi, at det var det bare var de helt rigtige steder for os. Som oftest passede antallet at dage, de forskellige steder også rigtig godt.

Vi startede med 1½ dag i Bangkok. Perfekt for en familie med små børn – ikke for meget tid i kæmpe by.

Derefter 4 dage på husbåden. Helt fantastisk.

Derefter var vi nogle dage i Hintok. For os voksne var der ikke så meget at lave. Vi havde på vej til husbåden set og oplevet rigtig meget om krigen og broen, så da vi kom til Hintok var der ikke meget nyt under solen. Børnene nød det rigtig meget, og det var et fedt sted.

Dagene i Hua Hin derefter var også dejlige. God afveksling mellem natur og by.

Khao Sok var helt fantastisk. Vi var lidt skeptiske, da vi kom til parken og så alle hoteller og guesthouses ligge side om side, men da bilen blev ved med at køre, og vi endelig kom til Our jungle house, var det bare helt unikt. Den bedste oplevelse på hele turen.

Vi kørte med nattog 2 gange. Begge gange var toget 3-4 timer forsinket. Det var lidt svært med trætte børn. Der røg 2 dage af rejsen til at sove ud. Det er et rigtig billigt alternativ til fly og også et godt alternativ til at køre hele dagen, men måske man kunne nævne at togene meget ofte er meget forsinkede?

I har fuldstændig ret, når I skriver, at Abduls chalet på Perhintian Island er det bedste for pengene. Rigtig dejligt og ok billigt sted. Man kan altid spise fint – og dyrt- på Tuna bay.
Derefter gik turen til Taman Negara. Rigtig spændende sted. Der var meget tørt, og derfor ingen dyr i udkanten af parken, men sådan  er det jo. Vejret er i trods alt ikke Herrer over.
Han travels udflugter her var ganske ok, men med i pakken fra Han travel var der frokost og aftensmad. Vi spiste på deres restaurant Mamachop 1 gang. Desværre eneste gang på hele turen, hvor vi fik dårlig mave. Det var en ret ulækker restaurant, så her spiste vi ikke mere, selv om det var med i prisen.

Men alt i alt, en helt fantastisk rejse – en rejse fuld af store oplevelser for alle i familien. Vi oplevede ikke udfordringer, der var for store for børnene.

Tak for hjælp med planlægning og bestilling.

Med venlig hilsen Lars og Mette Bonde

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden