Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Malaysia/ 23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia

23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia

Hej Unique Travel
Vi vil gerne sige tusind tak for en fantastisk planlægning og gennemførelse af vores 23 dages gruppetur til Thailand og Malaysia.
Det gælder hele turen, først de fire dage i Bangkok med en rigtig god service på hotellet, udflugter (det store weekend marked, Grand Palace, sejlturen på Klongerne , Cykelturen gennem Bangkok, State Tower by night, turen til broen over floden Kwai  og de 7 vandfald - det var uforglemmelige oplevelser.
Den 5 dages Trekkingtur til Umphang med sejltur på floden gennem junglen, den fantastiske tur på elefantryg over et stort bjerg og overnatning i junglen, hvor det var sjovt at se vores børn spille bold med de indfødte, trods de ikke kunne kommunikerer sammen.
Derefter 3 overnatninger på Hotel Hilton i Hua Hin med en fantastisk morgenbuffet. Det var virkelig luksus og nok ikke noget vi nogensinde kommer til at prøve igen.
Den sidste uge på Perhentian Island var en ubeskrivelig afslutning på en dejlig ferie, ren afslapning på "vores egen lille Bounty ø", hvor vi snorklede med havskildpadder, revhajer og millioner af andre farvestrålende fisk. 
Endnu en gang tusind tak.
Hilsen familien Hansen fra Brørup