Menu
Forside/Kundernes rejseoplevelser/Bali/Fantastiske oplevelser med hjem fra Bali

Fantastiske oplevelser med hjem fra Bali

Hej Ricko

Tusind tak. 

Vi har fået  FANTASTISKE oplevelser med hjem fra Bali <3  Ubud var som forventet: larmende, mangfoldig, " spring for livet når du skal over gaden" agtig, frække aber og lækre butikker. På Junjungan Hotel, følte vi os meget velkomne og personalet var simpelthen så smilende, venlige og serviceminded. Shiwa tog mig med på en lang vandretur en tidlig morgen i Ubuds vilde natur - uden beregning og kun hun og jeg :-)

Videre til Bali Lush, hvor David og Cameron, var en oplevelse i sig selv, mennesker som os selv....sanser og handler meget fra hjertet og mindre i hjernen !!! :-.) Hytterne var smukke og meget personlige, og David viste os ( på motorcykler) natur som ingen turister før har sat deres fødder. På Bali Lush var der en helt særlig stemning - kan virkelig anbefales.

 

Videre til Sanur til en enkelt overnatning inde vi skulle til vandet og snorkle på Gili Meno. WOW - det er bestem de oplevelser, som ligger under havets overflade der gjorde størst indtryk. Det var som at snorkle i et akvarie. Vi så undervand statstuer og svømmede med skildpadder. På Agung Agung Hotel blev vi opgraderet, da der ikke var så mange gæster. De svenske værter var venlige og hjælpsomme, og var altid diskrete i kulissen. Vi følte os meget velkomne. 

Sluttelig gik turen til Lembongan, en dejlig ø, hvor vi fik massage, sejlede, dykkede og slappede af. Vi var rundt om øen pr. båd, og det var en god oplevelse.

Transporten til og fra de forskellige steder foregik upåklagelig, og altid til tiden. Guider og chauffører var hjælpsomme, oplysende og fortalte med stolthed om deres land, kultur og religion - det var så spændende og de var meget nysgerrige på hvordan vores land, kultur og religion er.

Endnu engang vil vi gerne sige tusind tak til dig og dit team Ricko (og tak for din tid ift. bekymringer omkring Agung) - vi vil HELT SIKKERT benytte Unique Travel igen. Heldigt at  Mt. Agung, forholdte sig i ro i de små 3 uger vi var afsted. Det eneste vi kan beklage er, at vinen er så frygtelig dyr - men Bintang er ikke så dårligt endda :-) Vi glæder os til vi skal gense Bali.

Mange glade hilsner fra Tina og Mikael

Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 09-16.30 & Fre 09-15

Unique Travel er medlem af rejsegarantifonden