Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021

Bare tæer i det bløde sand og azurblåt hav - The Barefoot Eco Hotel

The Barefoot Eco Hotel ligger perfekt placeret i kanten af en lokal uberørt skov og direkte ud til en 800m lang privat strand og smuk azurblå lagune. Her er plads til fordybelse, ro og genfinde relationen med naturen.

Økologisk og bæredygtigt resort

Især forbindelsen med naturen er vigtig for The Barefoot Eco Hotel.

Eventyret bliver endnu mere nærværende med de små projekter, som man som gæst kan få lov til at fordybe sig i. Der er løbende undervisning med hotellets biologer, der entusiastisk tager jer med ind i en verden med planter, dyr og livet under havoverfladen.

Hvis I ønsker det, så kan i komme med havbiologerne ud at dykke efter skildpadder, mantra rays og delfiner. Sammen kommer i til at undersøge koralrev og opleve en verden af farvestrålende fisk og krystalklart vand.

Den frodige vegetation går helt ned til det azurblå vand og skaber en eventyrlig stemning. Hen langs stranden står der stråtækte parasoller og solsenge, hvor I kan slappe af og nyde en kold øl i skyggen.

Værelser med direkte adgang til stranden

Husene er bygget med respekt for naturen og i naturlige materialer fra øen. Alle huse har aircondition, der kører på solenergi og overskudsvarmen fra airconditionerne bruges til at opvarme vandet i bruseren.

Værelserne har store komfortable dobbeltsenge og er luftigt indrettet. Hvert værelse har en privat veranda med sækkestole.

Værelserne nede ved jorden har direkte adgang til det bløde hvide sand og som navnet lægger op til, så indbyder det til at gå barfodet rundt. Værelserne på første sal har ikke direkte adgang til det bløde sand, men til gengæld har de en helt fantastisk udsigt ud over den azurblå lagune og den smukke solnedgang.

Livet på stranden

Restauranten ligger helt ned til stranden og med en smuk udsigt ud over lagunen. Den italienske kok serverer lækker meditariansk inspireret mad lavet af lokale råvarer og friskfanget fisk. Om dagen byder baren på en kølig forfriskning og om aftenen hygges der om gæsterne med god musik og fantastisk stemning under den store stjernehimmel.

Lån en cykel og tag på oplevelsen eller svøm en tur i saltvandspoolen.

Koralrevet ligger så tæt på stranden, at man kan svømme ud til det og snorkle med de farvestrålende fisk.

Det er muligt at leje paddleboards, windsurfingudstyr og komme med ud at sejle på en lokal dhoni. Biologerne inviterer jer gerne med ud at dykke med delfiner, manta rays og skildpadder.

Det 4-stjernede Eco Hotel ligger på øen Hanimaadhoo, hvor der er et lokalt fællesskab, som hotellet arbejder tæt sammen med og underviser i at passe på naturen. De er GSTC certificeret - en certificering der viser deres engement i miljø og økologi.

Personalet gør en ekstra indsats for at give gæsterne en eksklusiv og personlig service med en særlig opmærksomhed på detaljer og jagten på en unik oplevelse.

Hos Unique Travel skræddersyr vi hver eneste rejse ud fra kundens ønsker, og dette rejseforslag skal derfor blot tjene til inspiration.

Få et personligt rejsetilbud Se flere forslag til Maldiverne

 

Få et skræddersyet rejsetilbud med udgangspunkt i dette rejseforslag

Udfyld formularen, eller kontakt os på info@uniquetravel.dk eller tlf. 59 49 86 30 hvis du ønsker at få udarbejdet et gratis rejsetilbud baseret på dette rejseforslag.