Ring til os

Rejs til Cambodia for oplevelserne


Landet med motto'et "Alt kan være på en knallert".

(se f.eks. billede som vi har taget ved grænsen til Cambodia ude til højre)

 

Landet der er hjemsted for en hel by af templer i ruiner, nemlig det berømte Angkor Wat. Landet med skønne øde strande. Landet der endnu ikke er mærket af turisme, men også landet med en skrækkelig forhistorie præget af frygt, massedrab, forbud og ikke mindst en rædsel for de landminer som fandtes og stadig findes mange steder.


 

Cambodia er ikke et land som man rejser til, for at slappe af eller holde badeferie - det er mere et land man oplever! Her er storslået natur og endnu større kultur. Det er den helt autentiske oplevelse af et asiatisk land, hvor der ikke er sket meget i mange mange år, og et land der for blot få år siden åbnede op for turismen.

Cambodia emmer af historie, og med rette. I sin storhedstid var landet en del af det mægtige Khmerrige (6.-13. århundrede), hvor også Thailand og Vietnam hørte under, og allerede på dette tidspunkt blev Angkor Wat templet Cambodias største turistattraktion - et tempel som kunne huse 1 million mennesker! Templet blev forladt pga. krig, og junglen gemte det væk i flere hundrede år, inden det igen i 1800-tallet blev fundet - næsten ved en tilfældighed. Siden er templerne blevet brugt som kulisser i flere film såsom "Tomb Raider" og "Tigerbrødre". En rejse til Cambodia indebærer et besøg ved Angkor Wat!

 

Phnom Penh er Cambodias hovedstad, og man kan næsten ikke undgå at rejse igennem byen. Det er et knudepunkt, hvor man kan vælge at rejse mod vest til Angkor Wat eller mod syd til de lange hvide sandstrande og palmernes skygge, se evt. billeder fra vores Cambodia galleri her

 

Det er på mange måder et land man skal have en vis respekt for - og specielt når man rejser i det. Man skal absolut ikke holde sig væk, men landet bærer på så brutal en fortid, at mange af deres turistattraktioner er meget specielle. F.eks. "Killingfields" hvor mange hundrede tusinde blev kørt til under Pol Pot styret for at blive henrettet. I dag kan man se de mange massegrave og et stort symbolsk tårn fyldt med kranier fra gravene. Man kan også tage ud til én af de berømte skydebaner og affyre en AK-47, eller hvis det skal være rigtig bisart, springe en ko i luften med en basuka! Man kan også nøjes med at købe en t-shirt med en masse huller hvorpå der står "I survived Cambodia".

  


Rejseforslag - 5 dages GUIDET tur med højdepunkter

Tag på denne 5 dages tur med guide, der giver dig nogle af højdepunkterne i Cambodia. Oplev hovedstaden Phnom Penh med det fantastiske kongepalads og en sunset sejltur på floden Tonle Sap. Du bliver taget tilbage i tiden og ikke mindst landets brutale historie på en tur til "Killing Fields" og besøg på krigsmuseet, inden turen går videre til Siem Reap og det enorme og overvældende Ankor Wat - et af verdens syv vidundere! Kombinér evt. denne 5 dages tur med en rejse til Thailand, og få glæde af nogle af de mange smukke strande som Thailand byder på.

Priser fra......3200 kr. pr. person*

Prisen inkluderer: 4 overnatninger inkl. morgenmad, engelsktalende guide og alt transport i Cambodia, alle entréer, indenrigsfly inkl. indenrigslufthavnsskatter og River Cruise.


pdfLæs den fulde beskrivelse fra Killing Fields til Angkor Wat på 5 dage her.pdf

 


 


Rejseforslag - 19 dages rundrejse i Cambodia

Ikke mange tager på rundrejse i Cambodia, og kun få af de besøgende får rigtig mærket landet og kulturen. Det gør du dog på denne tur. I starter jeres rundrejse i Siem Reap med 3 dage på byens eneste hotel med swimmingpool, og cocktailbar på taget med en smuk udsigt over byen. Hoteller ligger ikke langt fra Angkor Wat hvor I formentlig vil tilbringe de fleste af dagens timer. Det ville være synd andet! Fra Siem Reap sejler I videre til Phnom Penh, hovedstaden og i sandhed et knudepunkt i Cambodia. Her ligger kongepaladset, og der er rig mulighed for masser af oplevelser og billig shopping. Ikke mindst på byens markeder. Herfra kan I også tage på udflugt til de berømte Killing Fields, der gør indtryk på én i mere end én forstand. Efter 3 dage i Phnom Penh, tager I bussen videre sydpå til Sihanoukville og de brede, hvide sandstrande. Her skal I nyde 8 af rundrejsens mest afslappede dage ved det azurblå hav i skyggerne af de høje palmer, evt. med en massage direkte på stranden. Fra Cambodia flyver I til Bangkok, hovedstaden i Thailand hvor rejsens sidste dage (og kufferten) skal fyldes op med endnu flere oplevelser, billig shopping og alt det andet Bangkok har at byde på!

Priser fra......10.100 kr. pr. person*

Prisen inkluderer: Fly t/r fra København til Bangkok, fly videre til Siem Reap, 3 overnatninger i Siem Reap, 3 overnatninger pi Phenom Phen, 8 overnatninger i Sihanoukville, og 2 overnatninger i Bangkok på hotel ved floden. Alle steder er inkl. morgenmad. Fly retur fra Phnom Penh til Bangkok og diverse transfers er selvfølgelig også inkluderet.


  * Der tages forbehold for prisændringer.

 
Bestil tilbud
Det er DIN drømmerejse
og DU bestemmer rejsens indhold
Navn: Invalid Input
Email: Invalid Input
Telefonnr: Tlf.skal udfyldes
Ønsket afrejsedato: Invalid Input
Rejsens varighed: Invalid Input
Antal voksne/børn: Invalid Input
Kan træffes : Invalid Input
Uddybende informationer: Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Du kan forvente svar pȧ din henvendelse,
indenfor 24 timer.
Tilbud er selvfølgelig gratis og
helt uforpligtende.