Forside/Rejsemål/Cambodia

Rejs til Cambodia for oplevelserne

Landet med motto'et "Alt kan være på en knallert"
 - bemærk billedet til højre taget ved grænsen til Cambodia.


Landet der er hjemsted for en hel by af templer i ruiner, nemlig det berømte Angkor Wat. Landet med skønne øde strande. Landet der endnu ikke er mærket af turisme, men også landet med en skrækkelig forhistorie præget af frygt, massedrab, forbud og ikke mindst en rædsel for de landminer som fandtes og stadig findes mange steder.


Cambodia er ikke et land som man rejser til, for at slappe af eller holde badeferie - det er mere et land man oplever!Her er storslået natur ogendnu større kultur. Det er den helt autentiske oplevelse afet asiatisk land, hvor der ikke ersket meget i mange mange år, og etland der for blot få år siden åbnede op for turismen.

Cambodia emmer af historie, og med rette. I sin storhedstid var landet en del af det mægtige Khmerrige (6.-13. århundrede), hvor også Thailand og Vietnam hørte under, og allerede på dette tidspunkt blev Angkor Wat templet Cambodias største turistattraktion - et tempel som kunne huse 1 million mennesker!Templet blev forladt pga. krig, og junglengemte det væk i flere hundrede år, inden det igen i 1800-tallet blev fundet - næsten ved en tilfældighed. Siden er templerne blevet brugt som kulisser i flere film såsom "Tomb Raider" og "Tigerbrødre". En rejse til Cambodia indebærer et besøg ved Angkor Wat!

 

PhnomPenh er Cambodias hovedstad, og man kan næsten ikke undgå at rejse igennem byen. Det er et knudepunkt, hvor man kan vælge at rejse mod vest til Angkor Wat eller mod syd til de lange hvide sandstrande og palmernes skygge. 

Det er på mange måder et land man skal have en vis respekt for - og specielt når man rejser rundt her. Man skal absolut ikke holde sig væk, men landet bærer på så brutal en fortid, at mange af deres turistattraktioner er meget specielle. F.eks. "Killingfields" hvor mange hundrede tusinde blev kørt til under Pol Pot styret for at blive henrettet. I dag kan man se de mange massegrave og et stort symbolsk tårn fyldt med kranier fra gravene. Man kan også tage ud til én af de berømte skydebaner og affyre en AK-47, eller hvis det skal være rigtig bisart, springe en ko i luften med en basuka! Man kan også nøjes med at købe en t-shirt med en masse huller hvorpå der står "I survived Cambodia".

Rejseforslag:

5 dages GUIDET tur med højdepunkter
(Phnom Penh, Siam Reap, Ankor Wat)

Tag på denne 5 dages tur med guide, der giver dig nogle af højdepunkterne i Cambodia. Oplev hovedstaden Phnom Penh med det fantastiske kongepalads og en sunset sejltur på floden Tonle Sap. Du bliver taget tilbage i tiden og ikke mindst landets brutale historie på en tur til "Killing Fields" og besøg på krigsmuseet, inden turen går videre til Siem Reap og det enorme og overvældende Ankor Wat - et af verdens syv vidundere! Kombinér evt. denne 5 dages tur med en rejse til Thailand, og få glæde af nogle af de mange smukke strande som Thailand byder på.

Pris pr. person fra kun: 3.200,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • 4 overnatninger inkl. morgenmad
 • Engelsktalende guide
 • Alt transport i Cambodia, alle entréer, indenrigsfly inkl. indenrigslufthavnsskatter
 • River Cruise.
Rejseforslag:

19 dages rundrejse i Cambodia
(Siam Reap, Phenom Penh, Sihanoukville, Bangkok)

Ikke mange tager på rundrejse i Cambodia, og kun få af de besøgendefårrigtig mærket landet og kulturen. Det gør du dog på denne tur. I starter jeres rundrejse i Siem Reap med 3 dage på byens eneste hotel med swimmingpool,og cocktailbar på taget med en smuk udsigt over byen. Hoteller ligger ikke langt fra Angkor Wat hvor I formentlig vil tilbringe de fleste af dagens timer. Det ville være synd andet! Fra Siem Reap sejler I videre tilPhnom Penh, hovedstaden og i sandhed et knudepunkt i Cambodia. Her ligger kongepaladset, og der er rig mulighed for masser af oplevelser og billig shopping. Ikke mindst på byens markeder. Herfra kan I også tage på udflugt til de berømte Killing Fields, der gør indtryk på én i mere end én forstand. Efter 3 dage i Phnom Penh, tager I bussen videre sydpå til Sihanoukville og de brede, hvide sandstrande. Her skal I nyde 8 af rundrejsens mest afslappede dage ved det azurblå hav i skyggerne af de høje palmer, evt. med en massage direkte på stranden.Fra Cambodia flyver I til Bangkok, hovedstaden i Thailand hvor rejsens sidste dage (og kufferten) skal fyldes opmed endnu flere oplevelser,billig shopping og altdet andet Bangkok har at byde på!

Pris pr. person fra kun: 10.100,- DKK*


Prisen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Bangkok og fly videre til Siem Reap
 • 3 overnatninger i Siem Reap
 • 3 overnatninger i Phenom Phen
 • 8 overnatninger i Sihanoukville
 • 2 overnatninger i Bangkok på hotel ved floden.
 • Fly retur fra Phnom Penh til Bangkok og diverse transfers er selvfølgelig også inkluderet.


* Der tages forbehold for prisændringer.

 Har du spørgsmål?

Ricko sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Man til Tors 10-16.30 & Fre 10-15

Rejs med os fordi...

 • Specialister

  Vi har Danmarks bedste kendskab til Thailand og Østen. Alle steder vi anbefaler har vi personligt oplevet.

 • Bedste priser

  Vi laver Danmarks billigste rundrejser i Østen.

 • Totalløsning

  Vi inspirerer jer til en anderledes ferie fyldt med oplevelser og præsenterer jer for en komplet løsning.

Gratis Rejsetilbud

Lad os sammensætte et skræddersyet rejsetilbud på netop din drømmerejse.